nl
+31 (0)575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0

Bij Kluis.be kunt u veilig en vertrouwd bestellen.

Betalingen vinden plaats in een beveiligde Secure Socker Layer omgeving. Zo kunt u 100% veilig en snel betalen. Kluis.be is onderdeel van Fortimax Beheer. Betalingen worden overgemaakt aan Fortimax Beheer.

Met welke betaalmethoden kunt u bij ons betalen?

Kluis.be werkt samen met betaalprovider Buckaroo. In een beveiligde betaalomgeving kunt u gebruik maken van alle gangbare betaalmethoden. Ook is het mogelijk om geplaatste bestellingen achteraf te voldoen via Afterpay.

Heeft u ondersteuning nodig bij het maken van uw keuze of het plaatsen van een bestelling? Onze vakkundige klantenservice helpt u graag verder . Klantenservice: +31 (0)575 - 571616

Uitleg verschillende betaalmethodes

 
  Mister Cash / BanContact Gemakkelijk betalen vanuit België via uw eigen bank. Met Mister Cash / BanContant kunt u als Belgische rekeninghouder online aankopen doen via je bankpas. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw betaling is ook direct verwerkt.  

Besteld u bedrijfsmatig vanuit België? Voer dan uw BTW nummer in tijdens het plaatsen van uw bestelling. De BTW wordt dan automatisch verlegd.
 
  Creditcard Gemakkelijk betalen door middel van uw Creditcard. U kunt bij ons betalen met Visa, Mastercard en American Express. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening.
  AfterPay Achteraf betalen via een digitale Acceptgiro kan ook als consument. Klanten uit België en Nederland kunnen gebruik maken van deze betaaloptie.

AfterPay voert voor Kluis.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Kluis.be betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400,-. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met Digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk ook voor een van onze andere betaalmethodes kiezen. Bij vragen of problemen kun je altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je ook door naar het consumentendeel van de AfterPay website.
 

  Vooraf overmaken

U kunt uw bestelling ook betalen door het bedrag over te maken naar onze bankrekening. Helaas is het wel zo dat hierdoor je bestelling niet gelijk in behandeling wordt genomen en het dus meestal 1 werkdag langer duurt voordat je bestelling wordt verzonden. Onze bankgegevens zijn te vinden in de orderbevestiging die u per e-mail ontvangt.  
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.