nl
+31 (0)575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0
Subcategorieën

Een datakluis bestellen bij Kluis.be

Een datakluis is uitermate geschikt om uw data zoals usb-sticks en andere digitale media brandveilig op te bergen. De datasafe biedt garantie dat deze voor een langere tijd extreme hitte buiten de kluis houdt. Binnen in de kluis komt de temperatuur niet hoger dan 52° Celsius. Een datasafe bevat daarnaast een speciale sealing rond de kluisdeur, die de inhoud beschermt tegen de gevolgen van bluswater. De kluizen op Kluis.be zijn minimaal één uur brandwerend. In een datakluis kunt u ook andere waardevolle spullen opslaan omdat deze brand en inbraak werend werkt. Alle datakluizen zijn uitvoerig getest en gecertificeerd.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Het belang van een datakluis

Het is noodzakelijk om opgeslagen data, zoals financiële informatie, fotos en digitale gegevens veilig op te bergen. Dit kan met een datasafe. Deze mediasafe is speciaal ontworpen om brand, hitte en water tegen te houden zodat uw data netjes bewaard is en nog bruikbaar is na een brand. Dit type kluis is speciaal ontwikkeld om de temperatuur aan de binnenzijde gedurende langere tijd achtereen onder 52°C te houden. Dat kan in geval van brand net het verschil maken tussen het verlies of behoud van uw gegevens.

Bij Kluis.be kunt u meerdere datakluizen kopen die voldoen aan strenge eisen op het gebied van brandveiligheid. Alle kluizen bieden een brandbescherming van 60 minuten.

Heeft u vragen over een specifieke datasafe? Bel ons dan vrijblijvend via +31 (0) 575 – 571616 of stuur een bericht via het contactformulier.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.