nl
+31 (0)575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0
Subcategorieën

De beste hotelkluis voor uw gasten

Met een hotelkluis biedt u uw gasten de mogelijkheid om hun persoonlijke eigendommen en kostbaarheden veilig op te bergen. Zonder dat het al te veel ruimte kost biedt deze kluis voldoende ruimte aan de waardevolle spullen van uw gasten. Tegenwoordig verwachten zowel particulieren als zakelijke gasten dat u een hotelsafe aanbiedt om documenten en elektronica veilig in op te bergen.

De kluizen in dit menu zijn speciaal geselecteerd voor de hotelomgeving. Het is namelijk wel zo prettig dat de bediening eenvoudig is zodat iedereen de safe kan gebruiken. Standaard worden de kluizen geleverd met een elektronisch cijferslot met noodsleutel voorziening en vrij instelbare gebruikerscode. Optioneel is elke hotelkluis zelfs leverbaar met een optie voor opening door middel van een creditcard. Dat verschaft uw hotel een nog professionelere uitstraling.


Weergave:
 


Bezig met laden...
-11%
Saga hotelsafe D 25MOS
Saga hotelsafe D 25MOS
€ 115,00 Per stuk € 129,00 Per stuk
-16%
Saga hotelsafe DCP 230P
Saga hotelsafe DCP 230P
€ 149,00 Per stuk € 177,31 Per stuk
-10%
Chubbsafes Air Hotel Safe
Chubbsafes Air Hotel Safe
€ 169,00 Per stuk € 187,00 Per stuk
-14%
Saga Hotelsafe LTP laptop
Saga Hotelsafe LTP laptop
€ 149,00 Per stuk € 172,55 Per stuk

Inbraakwerende hotelkluis

Het voornaamste doel van de hotelkluis is het beschermen van de eigendommen van uw gasten. Deze safes zijn dan ook inbraakwerend zodat de waardevolle inhoud niet gestolen kan worden. Wat de kluis bijzonder maakt is dat deze is uitgerust met een elektronisch codeslot met vrij instelbare gebruikerscode. Voor een optimale veiligheid wordt de code na opening direct gewist, zodat uw hotelgasten de kluis probleemloos kunnen gebruiken. Speciaal voor situaties waarin noodopening is vereist, is er vaak ook een dubbelbaardsleutelslot aanwezig. Een andere optie is de hotelsafe Saga DCP 230P die de hotelgasten de gelegenheid biedt om de kluisdeur te openen met behulp van een eigen creditcard.

Het verankeren van de hotelkluis

De hotelsafe dient verankerd te worden zodat deze niet gestolen kan worden want het betreft hier compacte kluizen met een relatief laag gewicht. Deze kluizen zijn standaard voorzien van de verankeringsmaterialen en gaten voor een bodem- en achterwand verankering. U kunt de kluis plaatsen op de plek die u wilt het is echter wel aan te raden dit uit het zicht te doen.

Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien u graag van uitgebreid advies op maat. Stuur een bericht via ons contactformulier of bel ons direct op +31 (0) 575 – 571616.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.