nl
+31 (0)575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0
Orders vanaf € 100,- worden gratis verzonden naar het door u opgegeven afleveradres. Voor bestellingen tot een orderbedrag van € 100,- brengen wij € 4,95,- aan transportkosten in rekening. Uw kluis wordt door een betrouwbaar en gespecialiseerd transportbedrijf discreet bij u afgeleverd. Wilt u op voorhand weten wanneer uw kluis geleverd kan worden? Belt u dan met onze klantenservice.  +31(0)575 - 571616.

Kluizen met een gewicht van minder dan 50 kilo worden binnen 1 werkdag verzonden en de eerstvolgende werkdag bij u afgeleverd. Zodra de kluis naar u onderweg is met de transporteur ontvangt een statusbericht per e-mail met uw track & trace code.

Voor kluizen die zwaarder dan 50 kilo zijn wordt er telefonisch contact met u opgenomen om een leverdag met u af te stemmen. De levertijd voor deze kluizen staat op productniveau vermeld. Deze afleverroute wordt vooraf ingepland en het moment van levering wordt in overleg met u afgestemd.

Standaard levering: ( inbegrepen )

Alle afleveringen van kluizen en brandkasten worden standaard op de begane grond achter de eerste sluitende deur geleverd. Het afleveradres dient per vrachtauto bereikbaar te zijn.

Transport is gratis bij bestellingen vanaf € 100,-.  
Voor kluizen tot € 100,- rekenen wij  € 4,95,- aan verzendkosten.


Inhuizing ( op afspraak ):

De standaard levering op de begane grond, achter de eerste sluiting is inbegrepen bij levering. Tegen meerprijs kunnen kluizen geplaatst en/of verankerd worden.

Aanvullende kosten inhuizing: ( Inhuizing begane grond of etage met lift
zonder obstakels & vrije doorgang)
 
Gewicht in kg.                   Prijzen zijn exclusief 21% BTW

van

tot

Plaatsing begane grond of etage met lift
zonder obstakels & vrije doorgang

1    150 € 75,-
151    250 € 100,-
251    500 € 220,-
501    800 € 275,-
801   1200        € 340,-
Indien de locatie waar de kluis geplaatst dient te worden niet vrij toegankelijk is, kunnen wij de plaatsing toch voor uw verzorgen, neemt u dit geval contact op met onze klantenservice.

Eventuele montage en verankeren kluis:

Montage, exacte plaatsing, waterpas stellen en (chemisch) verankeren is in overleg mogelijk, hier wordt een meerprijs voor doorberekend. Graag maken onze specialisten voor u een vrijblijvende prijsopgave.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.