nl
+31 (0)575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0

De beste sleutelkluis vindt u op Kluis.be

Zowel voor privé als voor zakelijk gebruik bent u bij Kluis.be aan het juiste adres als u op zoek bent naar een sleutelkluis. Een sleutelkluis voorkomt dat u sleutels kwijt raakt. Ook zijn er gecertificeerde sleutel kluisjes te koop die zeer effectief zijn tegen diefstal. De sleutelkluizen bieden ruimte variërend van één tot wel 80 sleutels. Alle kluisjes die wij aanbieden zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en voor elke toepassing bestaat er een geschikte sleutelsafe.

Wij beantwoorden uw vragen graag via +31 (0) 575 – 571616 of het contactformulier op deze website.
 


Weergave:
 

Sleutelkluis met SKG en PKVW keurmerk certificatie

De sleutelkluis met SKG keurmerk wordt geadviseerd aan particulieren, beheerders van panden, buurt-en thuiszorg organisaties en mantelzorgers. De Stichting kwaliteit Gevelbouw (SKG) en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) garanderen dat deze gecertificeerde sleutelkluizen beschikken over sterk en duurzaam hang- en sluitwerk. De verzekeraars en zorginstanties stellen steeds vaker eisen aan de kwaliteit en veiligheid van deze producten en zullen sneller uitkeren wanneer u een SKG gecertificeerde kluis heeft.

De Masterlock sleutelsafe

De SKG gecertificeerde Masterlock sleutelkluis is een absolute aanrader. Dit solide sleutelkastje kenmerkt zich door het strakke design en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. De gebruiksvriendelijkheid bij het instellen van de 4-cijferige code is hoog. De code kan ook op ieder moment vervangen worden. Het openbreken van deze solide kluis is vrijwel niet te bewerkstelligen.

Diverse sleutelkluizen voor diverse toepassingen

In onze webwinkel vindt u naast de bovengenoemde sleutelkluis ook tal van andere sleutel-opbergmogelijkheden die ieder zijn specialiteit kent. De aangeboden sleutelkastjes zijn multi-inzetbaar. Bij het beheren van publieke ruimtes of in de thuis/-mantelzorg kan een dergelijke sleutelkluis uitkomst bieden. Vaak hebben deze kluisjes een inbraakwerende functie maar ook brandwerende sleutelkluizen zijn bij ons te koop.

Snelle levertijd en mooie prijs

Het assortiment in onze webshop is zeer ruim. Of u nou geïnteresseerd bent in het veilig opbergen van een enkele sleutelbos of juist het hele beheer van een autoshowroom wilt beveiligen. Als u besteld bij Kluis.be weet u dat u het juiste product aanschaft voor de juiste prijs en deze ook nog eens razendsnel in huis heeft. In de meeste gevallen geldt, voor 23:30 uur besteld is de volgende dag al in huis.

Mocht u vragen hebben over het aanbod sleutelkluizen of over kluizen die inbraak werend en brandwerend zijn, dan staat ons team van adviseurs u graag te woord via +31 (0) 575-571616 of stel uw vraag via de mail naar info@fortimaxbeheer.nl.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.