nl
+31 (0)575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Trustmark

Kluis.be is gecertificeerd door de Stichting Webshop Trustmark. Voor u betekent dit dat u bij ons veilig online kunt winkelen met heldere leveringsvoorwaarden. 

Veilig en betrouwbaar winkelen

Indien u online een artikel bij Kluis.be besteld kunt u:

  • Veilig betalen

  • Zeker dat u bij een betrouwbare webwinkel een order plaatst

  • Uw privacy gewaarborgd met zorg wordt gegarandeerd

  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling

  • 14 dagen herroepingstermijn heeft

Over de Stichting Webshop Trustmark

De Stichting Webshop Trustmark is sinds 2001 dé brancheorganisatie en het Thuiswinkel Keurmerk van webwinkels. Met meer dan 3900 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van de Benelux. De bij het Webshop Trustmark aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Trustmark beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Keurmerkentoets

Op 17 april 2008 heeft Webshop Trustmark de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.
In deze toets wordt gekeken of een keurmerk en de manier waarop het keurmerk wordt verleend, wel betrouwbaar is. De betrouwbaarheid wordt uitgedrukt met een rapportcijfer, op de schaal van 1 tot 10. Het Webshop Trustmark heeft een 10 behaald.

Stichting Webshop Trustmark en geschillen

Per 1 juli 2012 is Stichting Webshop Trustmark aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie met een eigen Geschillencommissie Webshop, geheel onafhankelijk van de Stichting Webshop Trustmark. De aansluiting heeft plaats gevonden in overleg met de Consumentenbond en de SGC.

EMOTA Europees keurmerk

Wij zijn ook gecertificeerd door het Europese EMOTA keurmerk. Dit is een internationaal erkend keurmerk dat ervoor zorgt dat klanten uit alle Europese landen verzekerd kunnen zijn dat wij 100% voldoen aan alle gestelde eisen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.